top of page
Accountant

WELKOM BIJ 
PEMBURY ACCOUNTANCY
EN ADVIES

Graag begeleiden wij u bij het starten van uw bedrijf, opzetten van uw financiële administratie, financieringsaanvraag verzorgen, tussentijdse rapportage, meerjarenbegroting opstellen, jaarrekening en publicatiestukken verzorgen en fiscale aangiften.
 

Met onze begeleiding ontvangt u helder inzicht in de stand van zaken van uw bedrijf waardoor u, toekomstgericht, betere beslissingen kunt nemen.

practice_areas

WAT WE GRAAG VOOR U DOEN

Administratieve dienstverlening

Wij verwachten dat u uw financiële administratie voor een groot gedeelte zelf verzorgt. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door bijvoorbeeld periodiek met u mee te kijken. Een periodieke rapportage van tussentijdse cijfers behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Jaarrekening

Op basis van de door u opgeleverde administratie stellen wij jaarlijks de jaarrekening samen. De conceptjaarrekening bespreken wij graag met u. In dit gesprek komen tevens uw toekomstverwachtingen aan de orde, zodat we samen kunnen nadenken welk advies u de komende tijd nodig hebt.

Verzorgen aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting

Wij verzorgen de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor u op basis van de jaarrekening. Hierbij krijgt u van ons advies om uw situatie te optimaliseren.

Advisering

Wij kunnen u adviseren over verschillende vraagstukken waarvoor u als ondernemer kunt komen te staan. U kunt hierbij denken aan financieringsvraagstukken, rechtsvorm, investeringsvraagstukken etc.

Startende ondernemers

Bent u een startende ondernemer? Wij helpen u graag met het opstarten van uw onderneming. Alle formaliteiten zullen wij samen met u doornemen en kunnen wij indien gewenst voor u verzorgen. Het opzetten van een administratie zullen wij met u bespreken. Wij werken met de Snelstart app, dat is een handige tool om redelijk eenvoudig uw administratie te kunnen vullen met een digitale vorm van de inkoopfacturen, met deze app kunt u ook heel makkelijk verkoopfacturen versturen. Ook koppelen we dan meteen uw bankmutaties aan uw administratie.

our_vision
bc49fd50-0f2a-45ad-af61-d3de6c258571_edi

OVER ONS

Pembury Accountancy en Advies, de betrokken accountant en adviseur van het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers. Persoonlijk contact en advies met u als klant staat bij ons voorop.

Wij staan altijd open voor uw vragen. Deze vragen beantwoorden doen wij niet alleen, binnen ons netwerk kunnen wij een beroep doen op specialisten zoals belastingadviseurs en juristen. Hierbij staan uw belangen altijd centraal.

Door deze samenwerkingen zijn wij in staat up-to-date te blijven. Tevens zijn wij als lid van de NBA onderhevig aan periodieke kwaliteitstoetsingen. Hierdoor ontvangt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

finance-gratuites_b.jpg
contact
Station_zetten-andels1.jpg

CONTACT
PEMBURY ACCOUNTANCY EN ADVIES

lid-van-nba-logo.hrjpg.jpg
Knipsel.PNG

ADRESGEGEVENS

Veldstraat 35b

6671BW Zetten

Nederland

Email: info@pembury.nl
Tel:  06-10498337

  • LinkedIn Social Icon

Voor algemene vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen:

Bedankt voor uw bericht.

Back to Top

Scroll naar boven

bottom of page